עודף עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/03/2013 | 07:50 | מאת: אנונימי

בן 17 וחצי, שוקל 73, גובה 1.84. לפני שנה ו4 חודשים התחלתי בדיאטה שכוללת המון ספורט במשך שנה של דיאטה וספורט ירדתי 47 קילו ובמשך 4 חודשים אני שומר על המשקל שנע בין75-73 הבעיה היא שיש לי עודף עור בבטן ובזרועות ובירכיים בעיקר בבטן. אני רוצה לפתח שרירים ואני לא יודע עם העודף עור הזה זה אפשרי. מה אם יש עודף איאפשר לחטב את הגוף?! מה עושים עם זה?

שלום במקרים רבים, לאחר ירידת משקל משמעותית, נותרים עודפי עור באזורי גוף מסויימים כפי שתארת. הדבר אינו מפריע לך לפתח ולהעלות את מסת השרירים בגופך ואין ספק שפעילות גופנית ומסת שריר גבוהה יסייעו לך לשמור על משקל גוף תקין. לגבי עודפי העור, יש לקוות שהמצב עוד ישתפר במעט, אולם אצל חלק גדול מהיורדים במשקל נותרים עודפי עור מסויימים. כאשר העודפים משמעותיים ומפריעים, ניתן לשפר את המצב באמצעות ניתוח לעיצוב הגוף והסרת עודפי העור. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור