מתיחת בטן תוך המשך ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/11/2015 | 20:11 | מאת: ענת

ערב טוב, עברתי 3 ניתוחים קיסריים כאשר לאחר הניתוח הראשון נוצרה מעין " מדרגה" כרס שחא נעלמת כבר 16 שנה. בכל הריון עליתי 35 ק"ג וירדתי את כולם למעט החידה האחרונה עם עודף שנשאר לי כ6 ק"ג שעדין עובדת על הירידה. ולכן אשמח חדעת 1. האם כדאי לחכות למשקלי הרצוי ורק אח"כ לבצע ניתוח? 2. הפופיק לפני הלידות היה הרבה יותר אסטטי ועכשיו הוא גדול ומגושם. האם ניתוח המתיחה ישפר את מראהו? 3. האם חאחר ניתוח יש סיכוי ולו קטן שה"מדרגה " תחזור? 4. האם סימני המתיחה הבודדים על הבטן ישארו ויבלטו יותר? תודה רבה לך

שלום ענת אפשר לבצע את מתיחת הבטן ואת יכולה להמשיך ירידת המשקל לאחריה ובשילוב עם פעילות גופנית לשפר את מראה בטנך. הטבור משתפר בניתוח כזה. בדכ, עודפי העור לא חוזרים. סימני המתיחה שבבטן התחתונה יעלמו ואלה שבבטן העליונה ינדדו לבטן התחתונה. בהצלחה דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור