ניתוח קיסרי ושאיפת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

21/08/2015 | 18:59 | מאת: רויטל

עברתי שלושה ניתוחים קיסריים...עדין לא החלטתי אם סיימתי ללדת.האם אפשר לעשות ניתוח מתיחה ושאיבה ואחכ אחרי כמה שנים להרות ולעבור קיסרי או שזה מסכן בקריעה של הרחם?

שלום רויטל אפשר להרות וללדת (בלידה טבעית או בניתוח קיסרי) גם לאחר ניתוח מתיחת בטן. אם את מתכוונת להרות שוב לאחר ניתוח מתיחת הבטן- דברי על כך עם הכירורג הפלסטי. הוא יוודא קרוב לוודאי שההריון הבא לא צפוי במהלך השנה הקרובה ובנוסף, הוא יכול לבצע את הניתוח כך שבטנך תוכל שוב להתרחב ולהמתח במהלך ההריון. יכול להיות שלאחר מכן, לכשתחליטי על סיום פרק ההריונות ולידות בחייך תעברי עיצוב סופי הכולל הידוק שרירי דופן הבטן הרפויים. אגב- אין כל סכנה לקרע או פגיעה ברחם במהלך או לאחר ניתוח מתיחת בטן. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור