לפני ניתוחים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

22/06/2015 | 16:07 | מאת: ליאת

היי, אני לפני ניתוח מתיחת בטן והרמת חזה. רציתי לשאול אני נורא חוששת מהכאב . הבנתי שמתיחת בטן זה ניתוח מאוד מאוד כואב. האם יש לך טיפים לתת לי? האם זה באמת כואב כמו שאומרים? תודה רבה.

שלום ליאת ברוב המקרים, ההתמודדות עם כאב בתקופת ההחלמה שלאחר ניתוח מתיחת בטן לא קשה מדי. רוב המטופלות מסתפקות במשככי כאב כדוגמת אדוויל או אופטלגין בימים הראשונים שלאחר הניתוח. מעטות נזקקות למשככי כאב חזקים יותר כדוגמת זלדיאר. ככלל, מכיוון שהניתוח הינו ניתוח חיצוני ולא מצריך כניסה לחלל הבטן ומכיוון שאני מקפיד על הרדמה מקומית לדופן הבטן שמשפיעה גם זמן רב לאחר הניתוח, המטופלות שלי מדווחות לי שההחלמה מניתוח זה קלה משמעותית מניתוח קיסרי וכבר כשבוע לאחר הניתוח אפשר בדכ לחזור לפעילות מתונה. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור