נפיחות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

04/05/2015 | 09:17 | מאת: נעמה

שלום הייתי רוצה לעבור מתיחת בטן היקפית עם שאיבת שומן גדולה יחסית בירך הצידית. יש לי עודפי עור רבים לאחר ירידה במשקל לאחר קיצור קיבה. כמה זמן צפויה ללוות אותי הנפיחות לאחר הניתוח?? תודה

שלום נעמה מהלך ההחלמה והזמן החולף להגעה לתוצאה האסטטית הסופית יכול להמשך כמה חודשים בתלות בגודל הניתוח ובנתוני המטופל. לרוב, ניתן להתרשם מתוצאות הניתוח כבר בשבוע-שבועיים הראשונים שלאחריו וכדאי להמתין כחודשיים שלושה להתייצבות התוצאה הסופית. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור