מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/11/2014 | 13:48 | מאת: יעל

שלום ד"ר מייליק אחרי הרבה התלבטיות ניתוח שרוול והשלת משקל עודף מגופי החלטתי לעשות ניתוח הסרת עודפי עור ואני ממתינה לוועדה של מכבי. אני יודעת שבניתוח היקפי 360 שואבים גם עודפיי שומן ע"מ לעצב . שאלתי היא האים זה כולל גם שאיבה מיריכיים פנימיות? הדבר מפריע לי מאוד ולא ניתן לשלב את שני הניתוחים ביחד ואולי שאיבה באזור פשוט תפטור לי את הבעיה.

שלום יעל בניתוחי עיצוב הגוף מבצעים שאיבת שומן ולעיתים אף הסרת עודפי עור מאזורי גוף סמוכים, כמובן בתלות במצב הרפואי והפיזי של המטופל. לאחר בדיקה יסודית אוכל לענות בצורה מדוייקת ויסודית על שאלותייך. דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור