מתיחת בטן חולת סוכרת

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

19/06/2014 | 16:33 | מאת: הדס

שלום ד"ר בני מייליק יש לי צדדים מאוד גדולים, אני רוצה לעשות מתיחה כולל מתיחת בטן. עד כמה באמת ניתן להוריד כי אני רוצה בטן חלקה ושטוחה כשעכשיו יש לי כרס קטנה וצדדים מאוד מכוערים. בנוסף אשמח לדעת אם אני חולת סכרת האם יש סיכון נוסף בניתוח מתיחת בטן?

שלום הדס המצב שאת מתארת מתאים בהחלט לניתוח מתיחת בטן הקפית. זהו ניתוח שבו ניתן מענה באותו ניתוח לעודפים שבדופן הבטן ולרפיון הדופן השרירית אך גם לעודפי שבמותניים, הירכיים החיצוניים ושיפולי הגב. מחלת הסכרת אינה מהווה מחסום מתנאי שהיא מטופלת היטב ומאוזנת. אנא פני למרפאה לקבלת יעוץ מקיף לבעייתך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור