ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

19/06/2014 | 14:13 | מאת: בת אל

שלום שמי בת אל בת 28 אחרי 3 לידות והאחורנה לפני 6 חודשים, לידת תאומיים אחד נולד לידה רגילה והשני בניתוח קיסרי ההחלמה לא הייתה הכי קלה האם כך גם בניתוח מתיחת בטן או שיותר קל? ועוד שאלה בעניין הנקזים לאיפה בגוף הם מחוברים? והאם זה כואב להוציא אותם ..?

שלום בת אל מהמטופלות שלי אני שומע שההחלמה מניתוח מתיחת בטן קלה יותר מניתוח קיסרי והחזרה לשיגרה מהירה יותר. הנקזים ממוקמים בדרך כלל בשיפולי הבטן והוצאתם לא כואבת יותר מבדיקת דם רגילה. דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור