צלקת מניתוח קיסרי +ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

19/05/2014 | 16:23 | מאת: שרון

שלום ד"ר יש לי צלקת מניתוח קיסרי ואני רוצה לעשות מתיחת בטן, מה יקרה עם הצלקת שקיימת והאם תיווצר צלקת נוספת ואיפה. תודה

שלום שרון ניתוח מתיחת בטן מבוצע כך שהצלקת הישנה מהניתוח הקיסרי יורדת לגמרי ביחד עם העור העודף משיפולי הבטן. נותרת צלקת רוחבית חדשה במיקום שהוא בדרך כלל נמוך מהמקום שבו הייתה הצלקת הישנה ובשאיפה שתהיה עדינה באיכותה לפחות כמו הצלקת הישנה ואף יותר. בבדיקת יעוץ אישית אוכל לסמן לך היכן אמורה לעבור הצלקת החדשה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור