עליה במשקל לאחר מתיחת בטן היקפית

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

22/04/2014 | 08:37 | מאת: מיכל

שלום דר' מייליק, אני לאחר מתיחת בטן היקפית ושאיבת שומן מהירכיים. מפחדת מאוד מעלייה במשקל. מה נחשב לעליה נורמלית, כזו שלא תסכן ו/או תשפיע על תוצאות הניתוח? (לא שאני מתכננת להעלות במשקל בכוונה). בתודה מראש על תשובתך.

שלום מיכל לאחר ניתוח לעיצוב הגוף כדוגמת מתיחת בטן היקפית מומלץ מאוד לשמור על משקל גוף יציב בכדי לשמר את התוצאה האסטטית ולמנוע עליית משקל לא פרופורציונית באיזורי גוף אחרי שלא טופלו. נכון לשמור המשקל בגבול הקילוגרמים הספורים (2-3) סביב המשקל המקורי ולהתעקש על ירידת משקל אם הוא חורג מעבר לזה. קרוב לוודאי שבעליית משקל משמעותית (5-10 ק"ג ומעלה) התוצאה האסטטית לא תישמר ואת עלולה למצוא את עצמך בתחום של עודף משקל או אף השמנת יתר על כל המשמעויות הבאיאותיות (וגם האסטטיות) הכרוכות בכך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור