הסרת עודפי עור אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/02/2014 | 12:11 | מאת: דנה

אני 4 חודשים אחרי ניתוח בריאטרי , ירדתי משמעותית במשקל אך יחד עם זאת , נשארו לי עודפי עור בירכיים ובזרועות , רציתי לדעת מתי נכון לעשות ייעוץ בנוגע לניתוח להסרת עודפי עור ? האם כרגע זה מספיק זמן מהניתוח הבריאטרי או שאני צריכה לחכות עוד כמה חודשים ?

שלום דנה אם את מתקרבת למשקל היעד שלך, את יכולה לפנות כבר עכשיו לקבלת יעוץ ראשוני. בכל מקרה, נהוג להמתין כשנה לאחר הניתוח הבריאטרי ומספר חודשים של התייצבות במשקל הגוף הנמוך בכדי לאפשר לשינויים הטבעיים ברקמת העור והשומן להתרחש עד תומם ורק אז לבצע את הניתוח לעיצוב הגוף והסרת עודפי העור. (יכולה להיות חפיפה בזמנים אלו). בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור