חוסר תחושה לאחת מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

16/08/2017 | 23:40 | מאת: שרון

שלום לפני כ 5.5 חודשים עברתי שאיבת שומן היקפית ומתיחת בטן. בסך הכל מרגישה מעולה אבל עד היום אין לי תחושה כלל בקוטר של כ 10 ס"מ במרכז הבטן... האם התחושה תחזור? וגם לאחר שכיבה ממושכת יש תחושת מתיחות חזקה שחולפת די מהר... זה נורמלי?

שלום שרון קטעי עור מסויימים באזורי הניתוח יכולים לאבד תחושה לאחר ניתוחי עיצוב הגוף. התחושה חוזרת באופן הדרגתי לרוב האזורים תוך חודשים מהניתוח אך יכולים להיות אזורים שאליהם התחושה לא תחזור. החלמה מלאה ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור