נפיחות לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/07/2017 | 17:48 | מאת: חיננית

שלום ד"ר מייליק , לפני כחצי שנה עברתי ניתוח מתיחת בטן ותיקון שבר טבורי. הבטן העליונה מתנפחת כמעט לאחר כל דבר שאני אוכלת או שותה. לאחר מספר שעות הנפיחות פוחתת. האם התופעה מוכרת או מדאיגה? תודה חיננית

שלום התופעה של נפיחות בבטן העליונה לאחר ארוחה אצל מטופלות שעברו מתיחת בטן היא תופעה מוכרת, נפוצה ולא מדאיגה וקרוב לוודאי קשורה בהידוק שרירי דופן הבטן שלך שבוצע כחלק מהניתוח ותיקון הבקע הטבורי. בד״כ התופעה פוחתת ויכולה אף לחלוף במהלך השנים שלאחר הניתוח. ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור