מתיחת בטן אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

05/02/2014 | 00:01 | מאת: גלי

היי דוקטור מייליק, אני עברתי ניתוח בריאטרי לפני שנה וחודשיים וירדתי סה"כ 37 קילו, אני במשקל תקין היום עם BMI בנורמה אבל אני עדיין לא מרוצה מהגוף שלי כי נותרו לי עודפי עור בבטן ובירכיים , אני שוקלת לעשות ניתוח מתיחת בטן , רציתי לדעת תוך כמה זמן אני אוכל לחזור לתפקוד מלא , אני עובדת בעעבודה תובענית ואני לא רוצה להיעדר ליותר מדי זמן

שלום גלי לאחר ניתוח מתיחת בטן ניתן ברוב המקרים לחזור לעבודה משרדים תוך כשבוע עד 10 ימים ולעבודה יותר פיזית תוך כשבועיים או שלושה. אנא פני לבדיקה ואוכל לייעץ לך באופן מדוייק יותר. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור