קמטים וקפלי עור בברכיים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

19/04/2017 | 02:19 | מאת: שני

שלום, אני בחורה בת 33 , רזה מאוד, ויש מעט קמטים מעל הברכיים שמפריעים לי , מן 2 חריצים, קפלי עור מכוערים. רציתי לדעת מהן השיטות היעילות לטיפול בבעיה

שלום כמובן שאוכל לענות בצורה יסודית על שאלתך רק לאחר בדיקה גופנית. באופן כללי, הופעת קמטים וקפלי עור מרמזת על רפיון העור ועודפי עור שיכולים להופיע בעקבות ירידת משקל או באופן טבעי עם חלוף הזמן. אין הרבה טיפולים לא פולשניים יעילים למצב שאת מתארת אם כי ניתן לנסות פעילות גופנית לבניית מסת שריר. הטיפול היעיל ביותר למצב של עודפי עור הוא מתיחת העור אולם טיפול כזה ישאיר צלקת באזור הברך וקרוב לוודאי שהוא לא מוצדק ולא נחוץ במצבך. ד״ר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור