ניתוח הסרת עודפי עור "360"

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

07/01/2014 | 15:20 | מאת: מיכל

שלום דר' מייליק, עברתי ניתוח בריאטרי לפני שנתיים. השלתי 50 ק"ג ואני שומרת כחצי שנה על משקלי. נותרו לי עודפי עור גדולים בבטן ובישבן. קיבלתי אישור מ"מכבי" לניתוח "סינר", אך ביעוץ שעברתי בבי"ח ציבורי נאמר לי שמומלץ לי לעבור ניתוח "360". פוחדת מאוד מהכאבים, שכן נראה שזה ניתוח גדול. לא ברור לי כיצד ניתן לשכב לאחר ניתוח כזה... אודה לקבלת "גלולת הרגעה" או הסבר נוסף מצידך. אגב, ישנה הרצאה יפה שלך באינטרנט לגבי כיצד הניתוח הזה נעשה ותוצאותיו, אך לא ברור לי כיצד שורדים את הימים הראשונים לאחר הניתוח, בהעדר יכולת לשכב. אודה לעזרתך ולתשובתך. מיכל

שלום מיכל מכיוון שאני מבצע ניתוחי מתיחת בטן הקפית רבים (ידועים גם כניתוחי מתיחת פלג הגוף התחתון), אני יכול לעודד אותך ולספר לך שכל המטופלים שוכבים לאחר הניתוח על הגב ואין בכך כל בעייה. מידת הכאב בתקופת ההחלמה היא מתונה בהחלט (פחות מהכאב בהחלמה מניתוח קיסרי למשל). בנוסף, אם תפני ליעוץ, אוכל לחבר אותך עם מטופלים שעברו ניתוח דומה ותוכלי לשמוע ממקור ראשון על מהלך ההחלמה שלהם. בהצלחה ד"ר בני מייליק

03/05/2014 | 15:53 | מאת: לילוש

הי, איך השגת את הסכמת מכבי לסינר? איך משכנעים אותם שזה קטע בריאותי ולא קוסמטי? תודה על המידע.

04/05/2014 | 07:22 | מאת: מיכל

לילוש, שלום. יש דרך להשיג את ההתחייבות ממכבי. לא קל, אבל אפשרי. כתבי לי למייל הפרטי את מספר הטלפון שלך ואצור איתך קשר ואסביר לך ה כ ל . אגב, בסופו של דבר עשיתי את הניתוח (מתיחת בטן היקפית) אצל דר' בני מייליק. רופא/אומן/רגיש/מדהים. אין דרך אחת לתאר את המקצועיות והרגישות של האדם הזה, וצוותו... הקיצר, דברי איתי. [email protected]

14/09/2014 | 07:20 | מאת: עדן

היי מיכל, גם אני אשמח לדעת איך הצלחת להשיג את האישור הנל. תודה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור