שיאצו או רפלקסולוגיה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

23/10/2002 | 17:33 | מאת: מתלבט

שלום, תחת העולם של רפואה משלימה, הוסבר לי ששיאצו ורפלקסולוגיה מתיימרים באופן כללי לתת מענה לאותם צרכים אך עושים זאת בדרך שונה. אני מעוניין ללכת על אחד מהם - מה מומלץ ומדוע ? תודה, המתלבט

23/10/2002 | 22:02 | מאת: ירון גולני

מתלבט יקר בעיקר עניין של העדפה ונטיה אישית. אני, מן הסתם, מעדיף את השיאצו, אבל במקומך אולי הייתי מתנסה בשניהם ואז מחליט. שא ברכה ירון

03/11/2002 | 14:41 | מאת: ליאת

אפשר לאמר שההבדל העיקרי הוא שבשיאצו הטיפול נעשה על ידי מגע בכל הגוף(שמוש בגוף כדי לטפל בבעיה) בעוד שברפלקסולוגיה מטפלים באמצעות כפות הרגלים כדי לפתור בעיות, עכשיו אתה צריך להחליט מה מתאים לך יותר. נ.ב. שיאצו עושים עם בגדים.

מנהל פורום שיאצו וטווינה