שיאצו או יוגה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

23/10/2002 | 12:10 | מאת: חגית

שלום הייתי מעונינת להתחיל לעשות יוגה אני בשבוע 18 אך את האמת אני מתלבטת בין יוגה או שיאצו אני יודעת שאלו שני דברים שונים אך אני מתלבטת הייתי מעוניינת לדעת איפה ישנם טיפולי שיאצו ו/או סדנאות יוגה להריון באזורים פ"ת ר"ג תודה חגית

23/10/2002 | 13:28 | מאת: אריה א.

לא עובדים בטיפול שיאצו עם אישה בשלושת חודשי הריונה הראשונים. אמנם עברת בהריון את החודשי ההמתנה אך חשוב שתדעי, לחיצה על נקודות מסוימות יכולות להפעיל לחץ כבד מתחת לברך, ונגיעה בנקודות אלה עלולה לגרום להקדמת הלידה, או להפלה. לכן במידה ותרצי יקבל טיפול שיאצ'ו, תבחרי במטפל מוסמך הרשום בארגון מטפלי שיאצ'ו. הרבה בריאות, אריה א.

03/11/2002 | 14:47 | מאת: ליאת

היש ארגון מטפלי שיאצו בישראל?

23/10/2002 | 21:55 | מאת: ירון גולני

חגית שלום אין כל סיבה לחשוש מטיפול שיאצו על ידי מטפל/ת מנוסה. אני אתן לך א הטלפון של מחלקת יעוץ והכוונה במדיסין, שישמחו לתת לך המלצות של מטפלים וסדנאות ( הם יותר בקיאים ממני באזור המרכז) 91 - 11 - 22 - 800 - 1 בהצלחה אני לרשותך אם לא תצליחי להשיג את המידע הרצוי ירון

27/10/2002 | 09:44 | מאת: אריה א.

טוב לשמוע מספר דעות לפני ההחלטה. אם יש חשש הכי קטן אין סיבה לא לספר למטופל, וכל זאת כדי שהמטופל ישקול בתבונה לפני החלטתו בלקבל טיפול. מאחל לך יום מקסים, אריה א.

31/10/2002 | 21:57 | מאת: יסמין

חגית שלום. לנסיוני, כמטפלת ומורה, אימון ביוגה וקבלת טיפולי שיאצו הם שילוב מנצח כדי לקבל מצב של זרימה מאוזנת של אנרגיה, ומכאן - בריאות, נפשית ופיזית. אבל, הכי חשוב זה ללכת למי שהתמחה בתחום, כלומר - לא יוגה רגילה אלא יוגה לנשים בהריון (ישנה אירית פלקוביץ' במרכז ממ"ש בת"א, למשל), וכן - בשיאצו, ללכת רק למטפל שסיים קורס התמחות בטיפול בנשים בהריון. מצטרפת להמלצה של ירון - לפנות למכלל "מדיסין" ולבקש שמות של מישהו הקרוב לאיזור מגורייך. מאחלת לך הריון נעים ולידה טובה. יסמין.

מנהל פורום שיאצו וטווינה