פגיעה בעצב בגובה L-5

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

30/11/2006 | 08:47 | מאת: שרון

פגיעה בעצב בגובה L-5 בעקבות זריקת אפידורל בעמוד השדרה קבלתי גירוי חשמלי בירך האחורי של רגל ימין ומאז שנתיים אני דורך על העקב ברגל ימין והוא ישר צונח ( כלומר אני מסוגל להניע את הקרסול אבל לא לדרוך על העקב) בנוסף אני סובל מזרמים וכאבים לאורך הרגל. ניסיתי דיקור סיני לייזר כירופרקטיקה שיאצו ופיזוטרפיה מסזים אבל ללא תועלת האם אשאר כך כל החיים ? אני ממש סובל כבר שנתיים. האם יש טיפול שיקומי תרופתי או מכשיר טכנולוגי שיכול לעזור חוץ מסדים? תודה מראש

04/12/2006 | 20:04 | מאת: אלי קרני

שלום שרון במידה והתופעות אשר תיארת היו מופיעות כתוצאה מלחץ על העצב (כגון פריצת דיסק) היה ניתן לטפל בעזרת טווינה ושיאצו, אך לצערי כאשר עצב נפגע אין בכוחות הרפואה המשלימה לשקמו. אני ממליץ לך לפנות לנוירולוג. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה