האם יש לכם ניסיון טיפול במחלת בכצ'ט

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/02/2006 | 22:51 | מאת: ישי יוספי

אבי חולה במחלת הבכצט(דלקת בנימי דם קטנים כה הסבירו לנו) וזה מלווה אותו בפצעים על כפות הידים הוא גם כתוצא מכך לא מרגיש טוב היתי מעונין לקבל את הטיפול הטוב והמומלץ ביותר וגבי המכל גם אם צריך לנסוע לחו"ל ואולי אפילו איזה שהוא טיפול טבעי שלכם אפילו יותר טוב אנא צרו עימי קשר 0542558833

12/02/2006 | 10:44 | מאת: אלי קרני

שלום ישי עלפי הרפואה הקונבנציונאלית מחלת בכצ'ט היא בעיה של דלקת סיסטמית המתבטאת באפטות וביטוים עוריים נוספים, דלקות בעיניים ועוד. עד כמה שידוע לי, למרות שיש השערות על מקור אוטואימוני הרפואה הקונבנציונאלית עדיין לא עלתה על הגורמים למחלה זו. ברפואה הסינית מחלה זו מוגדרת כחום ורעילות בדם ועל ידי דיקור וצמחי מרפא, כשהדגש הוא על צמחים ניתן לנקות את הדם ולהעלים את הביטויים העוריים. במידה ואתה עדיין מעוניין לפנות אלי: "דבל קליק" על התמונה שלי תוביל אותך לפרטים ומספר טלפון. רפואה שלמה לך ולאביך אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה