כאבים בירך

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

01/02/2006 | 14:55 | מאת: יפה

שלום, אני בת 55 ומזה כמספר שנים אני סובלת מכאבים בברכיים ובכפות הידיים. הרופא איבחן זאת כאוסטאוארתריטיס. לפני מספר חודשים, התחלתי לסבול מכאבים חזקים בצד ימין של ירך ימין. עשיתי צילום אגן ופרקי ירכיים והממצאים הם: שינויים ארטרותים ופרטרוכנטרים , יותר מימין. עלי לציין, כי פיזיותרפיה בירך לא עזרה. רציתי לדעת האם שיאצו יכול להעלים את הכאבים? תודה מראש, יפה.

01/02/2006 | 22:13 | מאת: אלי קרני

שלום יפה אוסטאוארתריטיס היא בעיה נפוצה בקרב אוכלוסיה שחוותה 40 חורפים ומעלה. במידה והצילומים מעידים על שינויים במבנה הפרקים, טיפול השיאצו יכול לסייע בהפחתת הכאב והאטת קצב ההידרדרות ועל ידי כך לשפר את איכות החיים, אך אין בכוחו של השיאצו להשיב את המצב הפרקים לקדמותו. במידה והצילומים מעידים על כך שעדיין אין שינויים משמעותיים מה טוב. לגבי הכאבים בירך הימני התשובה שלי זהה. בכל מקרה, מניסיוני עם מקרים של אוסטאוארתריטיס לא מעת אנשים חיים עם הבעיה ללא כאבים ולכן יכול להיות שהכאבים בכלל מגיעים מרקע אחר שאותו צריך לבחון לעומק בטיפול אישי ולא בפורום שאלות. כפי שכבר הזכרתי בתשובות קודמות, במקרים של בעיות אורטופדיות אני תמיד ממליץ על טיפול טווינא לפני שיאצו ביחוד בבעיות פרקים. רפואה שלמה אלי

06/02/2006 | 19:32 | מאת: מרינה

שלום ,יפה שיאצו זה שטה טובה לטיפול בכאבים ולעיזון גוף, אבל טווינה (פיזיותרפיה סינית) יותר מתמקרת בטיפול בבעיות אורטופדיות.יש מיקרים שחשוב לקחת בנוסף למגע תוספי מזון סינים אני לא מכירה סיפור רפואי שלך בעומק אבל אפשר להתייעץ לגבי צורך בתוםף מזון דרך טלפון: 0503045969 או 035224211 בהצלחה מרינה לווינסקי מטפלת אקופרסורה וטווינה בכירה

מנהל פורום שיאצו וטווינה