דילמה לגבי טיפול משלים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

30/01/2006 | 13:14 | מאת: אדם כהן

שמי אדם כהן , שנות החמישים לחיי סובל מלחץ דם גבוה .מבקש מידע עד כמה טיפול שיאצו יוכל לעזור לי . אני בודק גם אפשרויות טיפולי נוספים של רפואה משלימה . תודה מראש אדם כהן

30/01/2006 | 17:35 | מאת: אלי קרני

שלום אדם לטיפול השיאצו יש יכולת לתמוך בגוף ולסייע לו בהתמודדות עם יל"ד (יתר לחץ דם). בנוסף ליכולת השיאצו לתמוך בגוף בהתמודדות עם ליל"ד הטיפול גם מסייע למטופל על ידי הפגת מתחים אשר בדרך כלל מהווים פקטור דומיננטי בהחמרת המצב. במידה ואתה בוחר בטיפול במגע, אני יכול גם להמליץ לך על טווינא כאופציה יעילה נוספת. במידה ותבחר בדרך אחרת אני יכול לעזור ולכוון אותך גם לכוון הדיקור אשר הוכיח את עצמו כיעיל מאוד בפתרון הבעיה. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה