פגיעה בברך בעקבות תאונת סקי

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

09/01/2006 | 10:55 | מאת: חגית מודן

אלי שלום, בפברואר 2005 נפגעתי בברכי בתאונת סקי קלה כש"טסתי" במהירות עם הברך לתוך גוש קרח. כל אזור הברך וסביבותיו "החליף צבעים" במשך כחודש ולאחר מכן נותרתי עם תחושה שמרגישים אחרי הרדמה אצל רופא שיניים. כלומר: כל אזור הברך וסביבותיה לא כואבים לי, אבל רדומים וללא תחושה. מאז עברתי 12 טיפולים פיסיותרפיים שאישרה לי קופת החולים וזה לא שינה כלום. גם לאורתופדיה אין פתרון עבורי. כאמור, זה לא שאני לא יכולה לחיות עם זה, כי לא כואב לי, אבל לא בא לי להמשיך עם תחושה של חוסר תחושה. מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה. האם לדעתך שיאצו או טווינא יוכלו לעזור לי?

09/01/2006 | 21:46 | מאת: אלי קרני

שלום חגית התופעה של תחושת "אזור רדום" באזור אשר ניפגע כתוצאה מפציעת ספורט אינה שכיחה, אך בהחלט ברת טיפול ואף קלה לפיתרון. אני ממליץ בחום על טיפול טווינא אשר מיועד ספציפי לבעיה כגון זו. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה