שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

05/05/2004 | 20:45 | מאת: חווי

שלום, לפני שנתיים עברתי כריתה חלקית, וכן כריתת אדרנל, נאמר לי שאסור לי טיפולי מסג'ים כי הם מעודדים תאים אחרים. שאלתי היא: האם אני יכולה לקבל טיפולי שיאצו, וזאת מאחר ואני סובלתי מכאבי מפרקים? אשמח לקבל תשובה.

05/05/2004 | 23:07 | מאת: ירון גולני

חווי שלום אינני רואה כל מגבלה לטפל בך בשיאצו. כמובן שיש לידע את המטפל במצבך, הוא , אם יחפוץ בכך, יוכל להיוועץ ברופא המטפל שלך. החשש לבצע טיפולים ברפואה סינית ושיאצו נובעים מההנחה שהטיפול הוא "מפזר", וככזה הוא עלול לפזר תאים שאינם רצויים. היום כבר מוסכם שהמונח "פיזור" לקוח מעולם המושגים של הרפואה הסינית, ואינו אומר כלום לגבי פיזור של תאים כלשהם. אני מפנה אותך לתשובה שלי בנושא בשם: "טווינה וטיפול לאחר סרטן" מיום 6.8.2003 בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה