חוסר מסויים-לא ידוע לי מה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

26/02/2004 | 10:36 | מאת: דיינה

שלום, אני התעניינתי ברפואה משלימה כפתרון אפשרי בשבילי היות ואני מרגישה שהרבה דברים בגוף שלי לא פועלים כראוי +נפשית גם (מתח, עצבים, עייפות, ייאוש). הרופא שקיבל אותי לא שאל אותי כלום, הוא פשוט שם לי את המחטים באוזניים ועוד 5 מחטים במקומות שונים ואמר לי "לאיזון" (לפי הנחיות של רופא ממיין). חשבתי שדווקא ברפואה משלימה חשוב לשאול את הפציאנט. מה דעתך? הנושא של ההשמנה הוא מאוד חשוב אך נקודתי ואני חשבתי שאמצא ברפואה המשלימה משהו שייאזן אותי כללית ושלא יהיה לי צורך לפנות לכל מיני רפואים קונבנציונליים. כרגע יש לי תורים ל:אורטופד (כף הרגל, גב), מרפאת הפרעות אכילה (אכילת יתר+משקל עודף), גסטרואנטרולוג (גזים,צרבת), ניורולוג (חוסר ריכוז+בהעיות זיכרון), קוסמטיקאית (טיפול פנים), כלי דם (ורידים רציניים-לא נובעות מעודף משקל ), שיניים (טיפולים שונים). זה נשמע מוגזם, נכון? אז חשבתי משהו שייאזן אותי כללית ולמלא את החסר. מה דעתך? זה יכול להציל אותי כי כרגע אני בבור עמוק ולא רואה את היציאה. אני בת 27 + 3 ילדים, בעל אוהב ובכל זאת פשוט שוקעת. למה אני עושה את זה לעצמי? תודה!!!!!

01/03/2004 | 22:22 | מאת: ירון גולני

דיינה יקירתי שלום עקרונית את צודקת מאוד. הרפואה המשלימה אמורה לתת פתרון מערכתי ועמוק, הנוגע בשורשי הבעיה. מתן פתרון כזה דורש עיון עמוק באדם שניצב בפנינו כמטפלים. לכן כדאי לפנות למטפל מומלץ. רשימת הרופאים שלך לא נראית לי מוגזמת. במציאות שלנו הים היא נורמלית לגמרי. אבל, אני מאמין שבטיפול מלא ושלם ניתן לקדם אותך לפחות ברוב התחומים. אל יאוש, הבורות נקרים בדרכינו מידי פעם,כדאי לצאת, לראות איפה את ולהמשיך. בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה