סחרחורת

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

20/01/2004 | 18:59 | מאת: מלי

אני ממש מרגישה הזדהות עם תחושתו של רותם מהפורום גם אני כבר למעלה מחודש עם אותה הרגשה ומיואשת מכך שלא מוצאים כלום. בגלל ארוע של עילפון שלחו אותי לבדיקת סי.טי שיצאה תקינה , גילו לי סוכרת ואני לא מאוזנת כי פיתחתי אלרגיה לכדור, האמת נואשתי מהרפואה ואני רוצה פיתרון אחר. אנימסתובבת באופן יום יומי עם לחץ בעיניים שגורם לטישטוש ותחושה של חוסר שיווי משקל וכאילו צד שמאל מושך אותי לכיוון שמאל , שוב זו לא סחרחורת אלא הרגשת אי איזון והכי זה קורה כשאני עומדת , גם במיון אמרו לי שיש חוסר סימטריה אין לי מושג מה זה . הייתי רוצה המלצה למישהו בירושלים , אלפי תודות

21/01/2004 | 23:27 | מאת: ירון גולני

מלי שלום לא מקובל לפרסם מספרי טלפון בפורום, אנא פני אלי בדואל או בטלפון ואשמח להמליץ לך על מטפלים, אפילו בירושלים:) אל תתייאשי, זה לא נראה לי משהו בלתי פתיר בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה