סחרחורות ולחצים בראש

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

09/01/2004 | 13:04 | מאת: רותם

שלום רב . אני בן 22 בריא בדרך כלל. הכל התחיל לפני חצי שנה פתאום. נתקפתי סחרחורות ,לא של איבוד שיווי משקל . פשוט דברים זזים לי מול העיניים כל הזמן. ומין לחץ מוזר במצח ומעל העיניים. כל הבדיקות השעשיתי יצאו תקינות וגם שללתי את האפשרות שזה נפשי. נסיתי דיקור סיני בשילוב עם הומאופתית אבל זה לא עזר לי. אולי אתה יכול להמליץ לי על כיוון מסוים,תודה רבה.

10/01/2004 | 20:56 | מאת: ירון גולני

רותם שלום לפי התאור שלך הייתי מצפה שטיפול בדיקור, אולי בשילוב של תרגילי נשימה יעזור מאוד. אשמח לקבל ממך יותר פרטים לגבי אופי הטיפול ומשכו, וגם לגבי תחושותיך. טיפול מנואלי כמו שיאצו, עם דיקור או בלעדיו יכול להועיל מאוד. ירון

11/01/2004 | 09:58 | מאת: רותם

הטיפול בוצע דרך קופת החולים. הדיקור בוצע על ידי מטפלת שבכל טיפול היית בה ודוקרת אותי בכמה מקומות בגוף למשך 10 -20 דקות וזהו. מקומות כמו בפנים ובראש בגב ובכפות רגליים. ההומאופתית נתנה לי VERTIGO HILL ,למרות שהדגשתי לה שהסחרחורות הן לא של איבוד שיווי משקל. בעצם מה שאני מרגיש זה כך- דברים זזים לי מול העיניים כל הזמן. כאבי ראש ולחצים במצח ובין העיניים. לפעמים יש לי מין פלאשים כאלה של רעידות בצוואר ובראש. מצב נפשי ירוד,אני לוקח כדורים נגד דיכאון-לוסטראל.

08/06/2004 | 21:26 | מאת: ליאורר

08/06/2004 | 21:38 | מאת: ליאורר

אבקש לקבל הסבר מרופא נוירולוג, מומחה בתחום סחרחורות המלוות בטשטוש ראייה, בזוויות העייניים מופיע צל בצבע שחור שמופיע ונעלם מדי כמה דקות עד שמצב הסחרחורת חולף, בבדיקות מקיפות לא גילו מדוע זה קורה. התופעה חוזרת ונעלמת בהפסקות של שבועיים בערך. מחכה ומודה מראש לעזרה., ליאור.

מנהל פורום שיאצו וטווינה