מצמוצים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

06/08/2003 | 12:30 | מאת: trrst

שלום לד"ר גולני. יש לי מצמוצים בעיניים, הייתי אצל רופאה והיא אמרה לי להתרחק ממחשבים ומאבק וחול. היא נתנה לי משחה וטיפות. אני יודעת, אני יודעת, אני אעשה מה שהרופאה אומרת אשים את הטיפות. השאלה היא אם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? תודה רבה טררסט

06/08/2003 | 23:13 | מאת: ירון גולני

טררסט עיניים קשורים קשר אמיץ לאנרגיה של הכבד עפ"י הרפואה הסינית. הייתי בודק את מצבו בהיותו אחראי על כוון בחיים, ראייה לטווח רחוק ותכנון. כיס המרה, בן זוגו ביחסי יין ויאנג, אחראי מצידו על קבלת ההחלטות - ההוצאה לפועל. האם יתכן שאת חווה חוסר איזון מסוים הנוגע לתפקודים מרכזיים אלה? האם את חשה תסכול מתמשך מסיבה כלשהי? בדקי מקומות אלה וספרי לי על תגליותייך תודה על שאלותייך ירון

07/08/2003 | 00:40 | מאת: טררסט

אה.... למה אתה מתכוונן? כאילו אם אין לי קריירה ברורה או בנזוג קבוע? דברים כאלה? כן, אולי זה נכון. אז מה עושים? איך מאזנים? איך מטפלים בכבד? ירקות כתומים? התעמלות? שמעתי פעם על דברים כאלה ממישהו, זה נכון או שאלה אמונות תפלות?

מנהל פורום שיאצו וטווינה