מה יש לכם נגד פירפור...

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

16/09/2002 | 23:14 | מאת: גלית

שלום, אני בת 43,ולמרות זאת... סובלת מפרפור פרוזדורים כבר חצי שנה. נמצא לי כריש דם בלב. עברתי פעמיים היפוך חשמלי על-ידי שוק והפרפור חזר. אני מקבלת קומדין, קונקור ודיגוגסין. מרגישה סביר. פעילה ונמרצת. שאלותי: 1. האם יש לכם פתרון לדילול דם במקום/בנוסף לקומדין 2. האם יש לכם פתרון לגבי הסדרת קצב הלב ? (אנא, אל תחששו לענות לי בפתיחות, בכל מקרה אתייעץ עם הקרדיולוג שלי) תודה

18/09/2002 | 08:09 | מאת: ירון גולני

גלית שלום שיאצו היא שיטה בעיקרה מונעת, ושמרנית. בטיפול שמרני, הייתי מנסה לטפל בערוצים (מרידיאנים), הקשורים לחזה וללב, ובדברים נוספים כפי שיעלו באבחון מסודר. בכל מקרה, הטיפול יתבצע במקביל ובתאום עם הרופא המטפל היי ברוכה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה