שיאצו ורפלקסולוגיה- מה ההבדל ?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/05/2003 | 09:31 | מאת: דבי

שלום. שמי דבי , אני סובלת מבעיות של מתח וחרדה ושוקלת אפשרות של טיפול במסגרת רפואה משלימה. השאלה שלי היא מה ההבדל בין שיאצו ורפלקסולוגיה. תודה דבי

11/05/2003 | 21:17 | מאת: ירון גולני

דבי שלום בקווים כלליים: שיאצו - יפני רפלקסולוגיה - מצרית שיאצו - כל הגוף רפלקסולוגיה - כף הרגל שתיהן שיטות טובות לטיפול בבעיות הנובעות ממתח וחרדה. הדרך לבחור בינהן היא לפי העדפתך האישית. ואיך את אמורה לדעת? התשובה לכך היא רק דרך התנסות אישית, קבלי המלצה אישית לגבי מטפל/ת בשתי השיטות, קבלי טיפול נסיון, ומשם - הכל יהיה ברור. הצלחה ופינוק ירון

10/07/2003 | 23:03 | מאת: לאה

שלום דבי, אני אמורה להתחיל טפול בשיאצו עם בתי הסובלת מחרדות ודכאון. רציתי לדעת אם הטפול הועיל לך ואם החרדות חלפו. בתודה לאה

מנהל פורום שיאצו וטווינה