לירון, מה נחשב יעיל יותר להתקפי חרדה ומתחים?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

23/04/2003 | 21:30 | מאת: רונן

האם טאו שיאצו או דיקור או משהו אחר אודה לך על תשובתך.

27/04/2003 | 23:56 | מאת: ירון גולני

רונן שלום חרדה ומתח הן מהגורמים המובילים בהתפתחות מחלות ומצבי חוסר איזון בזמננו. כל שיטות הטיפול במגע כמו גם דיקור ושיטות נוספות יכולות להיות מועילות מאוד בטיפול בהן. הבחירה, עדיף שתהיה על בסיס של משיכה אישית, לפי מה שנעים. מה שיותר חשוב הוא היישום של העצות שתקבל בחייך היומיומיים. אם אתה נמשך לטאו שיאצו - טוב, אם זה שיאצו או רפלקסולוגיה - טוב ואם דיקור גם טוב, קח לעצמך את הזמן והאנרגיה. Just Do It ירון

09/05/2003 | 18:49 | מאת: אורה נחמה

הי אמנם השאלה הופנתה אל לירון אבל לי יש תשובה "פאלם תרפי" היא שיטת טיפול מאוד מאוד יעילה לבעיות של חרדות ופחדים ולכל מיני דברים נוספים ליתר ברורים ניתן לפנות אלי טלפונית (לא בשבת) 053466467

26/05/2003 | 11:58 | מאת: ורד IPEC

הי רונן הומלצו לך על שיטות מצויינות ואני מצטרפת על המלצה לשיטה נוספת שיש לה תוצאות מעולות (מניסיון...) לשיטה קוראים ipec והיא שיטה שגורסת שכדי להגיע לבריאות צריך להגיע לגורם הבעיה ולנקות אותו מהגוף וזה מה שהיא עושה אשמח לתת יותר פרטים. [email protected] בברכת רוגע ורד

מנהל פורום שיאצו וטווינה