גנטמצין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

15/04/2013 | 16:18 | מאת: שרון

בתי בת 5 סובלת מזה חודשים מדלקת בשתן. שלא מתבטא בכאבים חיצוניים. בתרבות שתן יצא שהתרופות צפורל וזינט אינם משפיעים עליה. נתנו לה עכשיו גנטמיצין 80. 100 מ"מ דרך הוריד 4 ימים ועוד שישה ימים גנטמיצין באמפולות לטוסיק .נראה לך שזה טיפול טוב? שמעת על טיפול כזה? אשמח לשמוע את חוות דעתך

לא ברור ממה שתארת מה הסימנים שהילדה מציגה והאם מדובר בילדה רגילה שאין בעיה בעיצבוב שלפוחית השתן או מומים מורכבים של אזור פתח דרכי השתן ופי הטבעת. לכן לא ברור כלל מה היתה האינדיקציה לטיפול אם זה נכון לפי מה שכתבת "זיהום ללא סימנים חיצוניים" או שמא אני לא הבנתי את כוונתך. בכל מקרה נראה לי שהיה רצוי מאד להתיעץ עם נפרולוג מומחה לבעיות ילדים בהקדם

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים