התייעצות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

17/10/2015 | 06:28 | מאת: מיכל

בתי בת 17 חולה בסוכרת נעורים כ 3.5 שנים. היא במעקב ובירור אצל גסטרו ילדים ובבדיקות שנשלחה לבצעה יצא קריטנין תקין ואוריאה גבוה 53 את יכולה להסביר לי מה זה אומר התודה האם

קראטינין הוא המדד החשוב להערכת התפקוד הכלילי בעוד שאורכה מושפעת גם ממצב הנוזלים בגוף וגם מגורמים נוספים פרט לתפקוד התכליתי. צום יכול להעלות אוראה גם. מומלץ בכל זאת לחזור על בדיקת הדם ובמיוחד על שתן כללית וגם אלבומים וקרא טינטין לאור מחלת הסוכרת וגם רצוי לעקוב אחר לחץ הדם

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים