LEUCOCYTES 500 אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

13/01/2015 | 14:19 | מאת: מאיה

שלום בתי בת ה3.5 חודשחם חולה בצינון כבר מספר ימים.עקב כליות פרסה כאשר היה לה חום של 37.9 עשיתי לה בדיקת שתן.יצא לימפוציטים 500, ידוע לי שאצל מבוגר זה לא אומר שיש דלקת, האם ערכי התקינות שונים אצל תינוקות?

כל תוצאה של בדיקה בוודאי של שתן מושפעת מצורת הלקיחה. כדי להסתמך על התוצאה שקית התשן שבוודאי הדבקת כדי לקבל את השתן צריכה להיות מודבקת לכל היותר למשך 20 דקות ולוודא שאין גירוי משמעותי בעור שמסביב. המרכיז השני זה מה הם הסימנים של הילד/ילדה. אם היא מבריאה מהציננון ומרגישה טוב אין חום יותר גבוה ואוכלת רגיל כנראה שהבדיקה נלקחה בצורה לא נכונה ויש לחזור עליה. ולהיו במעקב קליני אצל הרופא המטפל

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים