ברית בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/01/2015 | 19:28 | מאת: יוליה

שלום, בני בן 7 חודשים. לא עשינו לו ברית מילה ועכשיו ממליצים על ברית בהרדמה מלאה. הוא נולד עם כליות דיספלסטיות עקב רפלוקס בדרכי השתן וקריאטינין מוגבר. האם ניתן במצב זה לבצע הרדמה מלאה? תודה

ניתן לבצע הרדמה מלאה בכל רמה של פגיעה בתפקוד הכליתי. צריך כמובן לידע את המרדים כדי שישתמש בחמרי הרדמה במינון ומסוג מותאם להפרעה בתפקוד הכליתי ורצוי שהנפרולוג שעוקב אחרי הילד יהיה בתמונה כל הזמן ויעדכן את המרדים והמנתחים והצוות המטפל לגבי התפקוד הכליתי העדכני של הילד וגם יתן הכוונה מתאימה גם לגבי אנטיביוטיקה וגם לגבי אנלגטיקה - משככי כאבים מתאימים. לדוגמא רצוי להמנע משימוש בתרופםות מסוג אדביל ונורופן

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים