דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

10/11/2014 | 10:26 | מאת: eden

שלום, לילדה בת 6.5 דלקות חוזרות בדרכי השתן(ללא חום).השנה כבר היו 6דלקות. לפני כשבועיים סיימה טיפול מונע של חודשיים באנטיביוטיקה ושוב יש לה דלקת.מה אפשר לעשות, כיצד מטפלים? למי אפשר לפנות? אי אפשר להיות כל החיים על אנטיפיוטיקה. תודה מראש על תשובתכם

צריך לבדוק מספר דברים שמאד תורמים להתוות זיהומים חזורים בדרכי שתן כולל התאפקות בהטלת שתן, הרטבה במהלך היום, עצירות וגם רצוי לבצע אולרטאסאונד כליות ולהגיע ליעוץ נפרולוגי מסודר

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים