כליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

18/09/2014 | 18:20 | מאת: ליאת

ילדתי לפני שלושה שבועות פג במשקל 1200 בהתחלה הם אמרו לי שהכליה הימנית שלו לא עובדת ולאחר שבוע הם אמרו לי שהכליה השמאלית לא לקחה את התפקוד המלא!!הוא משתן בממוצע(בעזרת משתנים)150cc יש ימים שקצת יותר,היום עשו לו בדיקת דם ויצא קריטינין גבוהה של חמש נקודה חמש עשרה!!מה הסיכוי שהוא ישרוד ששני הכליות לא מתפקדות כראוי??וכמה אחוז לא צריך לתפקד בכליה בישביל שלא נגיע לדיאליזה??

מתנצלת על האיחור- האינפרומציה שסופקה יתכן וכבר לא רלוונטית. אם יש עדכון אשמח לענות בזמן אמת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים