הרחבת אגני כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

24/04/2014 | 14:33 | מאת: מרינה

שלום, אני בשבוע 25 להריון ובבדיקת אולטרסאונד מכוונת של מע' השתן נתגלו הממצאים הבאים: כליה שמאלית 20*20*37 אגן כליה - 10.7 הרחבה של האורטר פרייכימה דקה כליה ימנית - 20*16*37 אגן כליה - 8.2 פריכימה הודגמה תקינה עם גבהים לא מורחבים הודגמה הרחבה של האורטר שלפוחית שתן הודגמה תקינה כמובן שאפנה להמשך מעקב נפרולוגי במסגרת בית חולים, בינתיים אשמח לקבל הסבר אודות הממצאים והשלכות לאחר הלידה תודה רבה, מרינה

אכן נראה לי יותר מתאים לקבל את ההסבר במסגרת יעוץ מסודר של נפרולוג ילדים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים