בריחת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

05/03/2014 | 08:58 | מאת: דליה

הבת שלי בת 9.5 הייתה מטופלת מגיל 5 בערך בנוביטרופן בגלל בריחות שתן(הרופא טען שיש לה שלפוחית מאוד קטנה ולכן השתן בורח) עד לפני שנה בערך טופלה בנוביטרופן יש שיפור מאוד גדול אך עדיין יש בריחת שתן מאוד קטנה. אשמח לקבל ייעוץ איך אני ממשיכה מכאן? מה אפשר עוד לעשות מלבד לתת לה עוד תרופות?? תודה

אם כל הבדיקות שתן תקינות וגם אולרטאסאונד כליות ושלפפוחית כולל התרוקנות כיס שתן תקינות חשוב להגיע לנפורלוג ילדים ולברר מצב של עצירות שגורמת לקושי בשליטה על כיס השתן. חשוב לראות את כל הבדיקות בהקשר הזה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים