בהמשך לתגובתך בנושא:בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

17/02/2014 | 13:38 | מאת: חני

נושא : המשך בדיקת שתן שלום דוקטור, בהמשך לפנייתי הקודמת שהנושא שלה:בדיקת שתן, רציתי לדעת האם אפשר לדעת אם יש החמרה או הטבה, מבחינת הקריאטנין וכמות החלבון, .במחלה שלי האלבומין הוא החלבון המופרש בשתן. בדיקה ראשונה : protein total /crea נעשתה ב- 20.12.13 ולהלן התוצאה: protein tot quant-urine : 1.73 g/l protein total/creatinine 0.99 gr/gr creat creatinine urine 174.0 mg/dl בדיקה שניה נעשתה לאחר חודשיים,ונעשה בטעות במקום פרוטאין אלבומין קריאטנין רטיו. ואלה התוצאות: chermistry urine (30-220) creatinine urine 288.7 mg/dl ( albumin urine 1180.7 mg/l (0.0-30.0 )albumin/creatanine ratio 408.97 mg/g creat (0.00-30.00 תודה מראש על תשובתך.

לא ניתן להשוות בין הבדיקות מאחר ובאחת מהן נבדק חלבון כללי- PROTEIN ובבדיקה השניה נבדק אלבומין

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים