בדיקת יחס פרוטאין קריאטנין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

22/12/2013 | 22:23 | מאת: שושי

שלום דוקטור, בידי שתי תוצאות בדיקות שתן במעבדה שנעשו בהפרש 40 יום. בדיקה ראשונה: protein ' tot quant-urine ---1.27 g/l protein total/creatinine ---0.98 gr creatinine urine --130.0 mg/dl (24.0-392.0) בדיקה שניה שנעשתה לאחר 40 יום: proteine 'tot quant-urine-- 1.73 g/l protein total/creatinine --0.99 gr creatinine urine --174.0 mg/dl (24.0-392.0) האם אני אמורה להבין שאני בעלייה משמעותית של חלבון?מה ניתן להסיק מהקפיצה בתוצאות,לאור העובדה שהנני נוטלת כדורים להורדת חלבון? מה עלי לעשות? איזה נתון משלושת מרכיבי הבדיקה הוא הכי חשוב מבחינה נפרולוגית? בבדיקה לפני 3 חודשים יחס פרוטאין/קריאטנין 0.86. אודה על תשובתך מראש

לא ניתן לחוות דעה כי לפחות לגבי התוצאה השניה : PROTEIN/CREATININE לא סביר שהיחידות ב גרם. כך שכנראה שהתוצאות לא מצוטטות נכון

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים