מחלת כליות ותרופות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

27/09/2013 | 13:36 | מאת: מיכל

דוקטור רוקסנה קלפר היקרה רציתי לדעת מדוע הרופאים לא ממליצים כרגע על טיפול תרופתי למחלה C3GN חוץ מטריטייס להורדת חלבון החלבון עלה באיסופים מ400 - 1600 בשנה והבנתי שרמת החלבון זה מדד להערכת הנזק למה מחכים ולא נותנים טיפול למנוע את הפעולה הבלתי מרוסנת של הC3 בביופסיה לא היו הצטלקויות האם רמת האם לפי רמת C3 אומרת מה חומרת המחלה ? תודה רבה

העבודות שתארו טיפול תרופתי ספציפי היו עבודות ניסיוניות ולא הפכו לסטנדרד לטיפול במחלה נדירה זו בשלב זה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים