dent syndrom

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

04/09/2013 | 09:01 | מאת: אם מודאגת

בן שלי מגיל4 חודשים גילו את מחלת הדנט היום בן 6רצית י לשאול אותך מה אחוז הילדים שלוקים בתסמונת dent שוקלים לתת לו הורמון גדילה בשל חוסר שגשוג גובה97 מש קל14ואמת חוששת מהזריקות בגלל הבעיה הכליתית שישפיעו לרעה @רציתי לצין שלא חסר לו הורמון גדילה מחסן מלא

בתסמונת דנט ההפרעות במלחים בדם וההפרעות הנלוות בעצמות יכולות להגביר את הסיכון של פגיעה בצמיחה. הסיבה שמתכווחנים לתת לו הורמון גדילה יכולה להיות קשורה להפרעה בתפקוד הכליתי- לא ברור משאלתך האם אכן יש לו גם הפרעה כזו

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים