תפקוד כליות מוגבר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

26/08/2013 | 22:41 | מאת: מוטי בן טובים

בני בן נער בן 17 לקה בלוקמיה ומטופל בגליבק 400 מ"ג. בבדיקת דם שגרתית נמצא תפקוד כליות מוגבר. ממה זה נובע מה ההשלכות ומה בנוגע להמשך. הופנה לבדיקת דם ושתן ולבדיקת אולטרסאונד.

לא מצאתי שגליבק גורם לפגיעה כלתית. רצוי לערוך יעוץ עם נרפולוג כשדהיו כל תוצאות ההדמיה (אולטראסאונד) וגם של דם ושתן ומקוה שביקשו חבצע איסוף שתן 24 ש לקראטינין וחלבון וכמובן מומלץ לבדוק שתן כללית וגם לחץ דם

27/08/2013 | 21:06 | מאת: בן טובים

תודה על המענה הערכים שנמצאו הם 95 של cretenin לפני מספר חודשים זה עמד על 60 השאלה שלי האם יש מענה רפואי או שינוי דפוסי התנהגות או תזונה שיכולים לשנות את המצב?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים