ד"ר שלום , בירור לגבי תרופה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

17/10/2020 | 14:23 | מאת: אלינה

הבן שלי בן שנה וחצי עבר בגיל חצי שנה ניתוח UPJ וכעת מרגיש מצויין . רופא עור נתן לו (בעקבות אדמומיות ברגל) משחה סטרואידית בשם אלוקום . אני יודעת שנורופן אסור לו בשום מצב . השאלה לגבי המשחה הנ"ל לא מצאתי תשובה באף מקום . תודה מראש ובריאות לכולם

משחה שמכילה סטרואידים לא אמורה להוות בעיה. הספיגה שלה דרך העור חלקית ובעיקר אמורים להשתמש בה זמן מוגבל- מספר ימים- שבוע לכל היותר לא צריכה להיות בעיה בהקשר ששאלת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים