ד"ר שלום , פענוח בדיקה תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

08/03/2020 | 22:08 | מאת: קארין

בני עבר לפני חצי שנה ניתוח UPJ . ביצעתי לו בדיקת שתן אשמח שתעזרי לי לפענח תודה מראש הבדיקהPROTEIN- U SAMPLE :התוצאה6.7 mg/dl הבדיקהPROTEIN/CREAT RATIO :התוצאה0.31 הבדיקהCREATININE-U ENZ :התוצאה21.7 mg/dL הבדיקהSPECIFIC GRAV-U STRI :התוצאה<1.005 הבדיקהPH- U STRIP :התוצאה7.0

לא ציינת בן כמה הילד- התשובת שסיפקת: מראות הפרשת חבלון תקינה בשתן. שתן מאד מדולל. אין לי אפשרות להסיק יותר מסקנות מהתוצאות ששלחת

09/03/2020 | 17:18 | מאת: קארין

רשמתי בכותרת , תינוקי בן שנה .

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים