שאלה דחופה- בבקשה בבקהש בבקשה הבבקשV

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

23/12/2019 | 11:48 | מאת: יעלית23

שלום, ילדה בת 11, עשתה בדיקות דם באופן מקרי התגלה חריגה בתפקודי כליות. PROTEIN/CREATIN 1336 ALBUMIN מעל 300 בבדיקת שתן. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

כדאי לחזור על בדיקת השתן כללית + שוב בדגימה ראושנה של בוקר לבדוק אלבומין /קראטינין וחלבון /קראטינין . מומלץ לבצע גם בידקות דם כולל כל הכימיה כוללק ראטינין אלבומין ליפדים אוראה מלחים מדידת לחץ דם ולשקול יחד עם הרואפ המטפל ביצועאולטראסאונד כליות והפניה בהקדם לרופא נפרולוג ילדים או למיון בהתאם לממצאים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים