בדיקת דם קריאטנין.....

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

05/11/2019 | 15:08 | מאת: יובל

שלום. אני בן 16 ועוסק בפעילות גופנית ריצה. בבדיקת דם יצא לי 1.27 בקריאטנין. לאחר מכן הורדתי קצת את האימונים בשבוע ויצא לי 1.15. האם יכול להיות שזה הגורם לכך?

ערכי קראטינין יכולים לנבווע ממסת שירים גבוהה אבל חשוב מאד לעבור הערכה מעמיקה כולל בדיקת לחץ דם בדקת שתן כללית בדיקה חזורת של כל הכימיה בדם וגם אולרטאסואנד כליות וגם איסוף שתן ולהגיע לנפרולוג להערכה מעמיקה. בינתיים חשוב לא לצרוך אבקות חבלון וגם לא הרבה חלבונים בדיאטה ואל אדביל ונורופן ולשתות מספיק מים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים