ד"ר שלום , ניתוח upj

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

05/09/2019 | 13:46 | מאת: עדן

בני בן ה6 חודשים עבר בשבוע שעבר ניתוח היצרות בשל חסימה חמורה צד ימין (כ4 ס"מ) מהניסין שלך מתי ניתן לראות שיפור במידה ואכן הניתוח הצליח ? לדעת האורולוג שלו ניתן להפסיק את הטיפול המונע שקיבל (דיספטיל) . מה דעתך בעניין ? תודה מראש ויום מבורך

07/09/2019 | 18:44 | מאת: עדן

התינוק צורך תחליף של סימילק 40/60 . יש צורך להחליף לפורמולה אחרת או שמא ניתן להמשיך איתה ? תודה

החלטה זו בהתאם לתוצאות בדיקות הדם עם דגש על אשלגן וזרחן ותפקוד כליה . לפי יעוץ נפרולוג ילדים מטפל

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים