דלקת בשתן ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

08/07/2019 | 07:24 | מאת: איילת

שלום, בעקבות ריח שתן חריף ועליית חום, ביצעתי לביתי תרבית שתן. התגלתה דלקת חיידק אי קולי. היום סיימנו טיפול של 10 ימים אנטיביוטיקה. עדיין קיים ריח בשתן. כל מה שרופא הילדים נתן הוא בדיקת שתן עןד חודש. מדוע רק עוד חודש ולא עכשיו? האם יש טעם לבצע בדיקות דם? האם לבקש הפנייה לאולטראסאןנד כליות לאחר דלקת אחת?

08/07/2019 | 07:46 | מאת: איילת

בנוסף - מדוע עוד קיים ריח שונה בשתן? האם יכול להיות בגלל האנטיביוטיקה?

אני מבינה שאני רואה בעיכוב את פניתך הראשונה. בכל מקרה כדאי לבקש אולטראסאונד כליות ולהגיע ליעוץ נפורלוג ילדים עם כל תוצאות בדיקות השתן והתרביות כולל הרגישויות של החידק- אמורים להופיע בתדפיס

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים